Underhållande appar

Apparna du aldrig kommer ha tråkigt med

Kanske inte livsnödvändiga appar, men vem har dött av lite underhållning? Här är bästa apparna när du vill att tiden ska gå.

 • Sky Guide


  Är du hobbyastronom eller bara otroligt fascinerad av rymden? Med Sky Guide får du med kamerans hjälpinformation om var olika himlakroppar befinner sig. Du får läsa mer om olika stjärnor, se stjärnbilder markerade på natthimlen och får veta var ISS (internationella rymdstationen) befinner sig.

 • Acast och Overcast


  Två av de bästa podcastapparna just nu, båda är gratis, så ladda ner dem och se vilken du tycker bäst om. Sök utifrån genre, intresseområde eller efter en specifik podd du vill lyssna på.

 • Riktiga vykort


  Vill du göra någon glad? Det finns ett enkelt och alldeles fantastiskt sätt att uppmärksamma dina nära och kära på, eller skicka vykort från semestern med personligt motiv istället för ett massproducerat. Du tar ett foto, skickar via appen som printar ut ditt vykort i Sverige och skickar till mottagaren. 19 kr för ett vanligt vykort inklusive porto, 29 kr för ett större.

 • Streamingtjänster


  Älskar du serier och film? Netflix , Viaplay och HBO Nordic har alla mobilappar som funkar antingen för att titta direkt i telefonen eller tillsammans med Chromecast och AppleTV. Funktionen är varierande och utbudet och användarvänligheten likaså, men om vi ska välja en av dem är det Netflix som står som vinnare. Bra utbud, deras egenproducerade serier är otroligt välgjorda och användarvänligheten är på topp.

 • Spotify


  Det svenska fenomenet som tagit världen med storm. Möjligheten finns att använda Spotify gratis, med vissa begränsningar i hur ofta du kan byta låt och hur ofta du kan lyssna på samma låt under en månad. Genom att betala 99 kr i månaden får du offline-listor, reklamfritt, så mycket shuffle du orkar med och kan ställa in extra hög ljudkvalitet. Nya features är även att du får förslag på musik du kanske gillar genom Veckans tips och Daily mix baserad på tidigare lyssningar.