Livsnödvändiga appar

Apparna du inte kan leva utan

När du köpt ny telefon och går in i AppStore för att ladda ner de viktigaste apparna, vad börjar du med? Det här är en lista som sammanställts av oss på AppTV.

 • Facebook


  Facebook, för hur klarade vi oss egentligen innan det fanns? Följ dina vänner, dina ovänner och fastna i timmar i olika videoklipp av söta djur och DIY-tips.

 • Facebook Messenger


  Messenger! Använder du Facebook är Messenger numera ett krav för att kunna använda den tjänst Facebook tidigare erbjudit inbyggt i appen. Men du kan lägga till nya vänner med din Messengerkod, klicka bara in dig i appen och klicka på din profilbild, sedan kan dina nya vänner scanna bilden och lägga till dig.

 • Instagram


  Det här blev en lista över sociala medier, men de har övergått från en kul sysselsättning till en livsnödvändighet. Titta på dina vänners finaste bilder, gilla deras och de gillar dina – det är såklart Instagram vi pratar om. Hitta nya konton att följa och gör Instagram till din favoritapp på telefonen. Gillar du smink, serier eller memes? Allt finns på Insta!

 • Snapchat


  Snapchat är det relativt nya fenomenet som bara växer. Har du missat det lilla spöket eller är du också fast i de roliga filtren för ditt ansikte? Lägg till nya vänner genom att aktivera ”Lägg till i närheten” eller genom att scanna spöket på någon annans telefon. Enkelt och bedrägligt roligt.