Pastebot

Pastebot
iPhone & iPod, Program
30 March, 2012

iBland ramlar man över appar som gör livet lite lättare. De behöver inte vara nya, men nya för dig, och du undrar: “Men älskling, var har du varit hela mitt liv?” För mig var Pastebot till iPhone en sådan app.

Med iPhone appen Pastebot från Tapbots kan du snabbt klippa och klistra mellan din Mac och din iPhone. Oavsett om du vill komponera ett långt förlåt mig sms med ett riktigt tangentbord, hittar ett nummer på en websida som du snabbt vill ringa upp eller hittar en grym websida med din iPhone som du kvickt vill ha upp på den stora skärmen så kan Pastebot hjälpa.

Det som krävs är att du laddar ned Pastebot till din iPhone, och till din Mac. Sedan måste du se till att båda är anslutna till samma wifi nätverk. Genom Pastebots inställningspanel på Macen ser du sedan till att “para” de två och voila! Nu är det bara att klippa och klistra. Kopierar du något på din Mac så skickas det automatiskt till “klippbordet” på din iPhone redo att klistras in.
För att skicka något TILL din Mac så måste du först kopiera det du vill skicka, öppna iPhone appen, välja urklippet och sedan Paste to Mac.

Så är allt med Pastebot guld och gröna skogar? På pluskontot finns att appen är lättanvänd och väldigt snabb. Här slår den liknande appar som MyPhone Desktop med hästlängder. Dessutom har den massa roliga ljudeffekter för sig som retar gallfeber på kontorskamraterna. Och viktigast av allt. Det bara funkar.
På minuskontot är det faktum att Pastebot på iPhone stänger ned efter 10 min i bakgrunden. Det är en iOS restriktion som utvecklarna inte kan rå för, men likväl enerverande. Dessutom kanske 28kr kan kännas lite i högsta laget för en så enkel, om än användbar funktion.

Avslutningsvis kan jag bara säga att Pastebot redan intagit en hedersplats i min iPhone och den dag appen inte lägger av efter 10 min får den full pott. Nu blir det en 4 av 5 möjliga.

Gillar du det vi gör? Glöm inte att följa oss på Facebook och Twitter eller varför inte lyssna på vår podcast AppSnack?

Pastebot — Command Copy & Paste - Tapbots

Titel: Pastebot
Från: Tapbots
Version: 1.4.2
Släpp: Feb 2012
Pris: 28kr
Appstorebetyg: 4/5
AppTV-betyg: ★★★★☆