AppSnack 7


AppSnack, iPad, iPhone & iPod
16 April, 2012

I AppSnack #7 pratar Jakob och Calle brinnande iPods och alternativ till Instagram medan Michael ger sitt ultimata iPhone app tips till alla fotbollsnördar i landet.

Veckans Nyheter
En fransk designer hävdar att han och Apple samarbetar om något revolutionerande som ska släppas om 8 månader. Ingen vet vad och Apple kör den vanliga Arkiv X metoden. Deny everything!
Läs mer här

Det ryktas att Apple ersätter trasiga 16GB iPhone 4 enheter med 16GB iPhone 4S på sina håll då de helt enkelt har svårt att få fram tillräckligt många exemplar av den äldre modellen. Vem hade inte tackat nej till en gratis uppgradering?
Läs mer här

Ett japanskt par vill ha $7400 i skadestånd efter det att deras iPod Nano börjat brinna. Vi som trodde att det inte var lika hett med iPods längre…
Läs mer här

Den som missat att Facebook köpt Instagram hänger inte med i sina iNyheter. Men kanske har du missat Calles guide över 7 olika alternativa foto appar med sociala funktioner till din iPhone?
Se guiden här

Veckans Gäst
Michael hade rymt från AppTV studion för att jobba med Allsvenskan i fotboll. Därför ringde vi upp honom för att få han bästa iPhone app tips för fotbollsnördar. Svaret blev en hejdlös hyllning till appen Live Score Addict.
Ladda ned den här
Live Score Addicts - FootballAddicts

Veckans Spel
Jakob hade fått retro vibbar och laddat ned en gammal klassiker. Tetris till iPhone från EA.
TETRIS® - Electronic Arts

Veckans Produktivitetstips
Calle tipsade om Instaport som låter backa upp alla dina Instagram foton. Och när du ändå håller på, varför inte beställa lite papperskopior via Printsgram?

Veckans iOS tips
Är din iPhone lika full som en Lundastudent på Valborg? Lyssna då på Jakobs tips om hur man hanterar lagringsutrymmet på sin iPhone, ser vilka appar som själv mest minne och analyserar hur din iPhone ska trimmas på bästa sätt.

Veckans video
Boom, boom, boom. Vi lyssnade på Steve “Boom” Jobs allra klokaste ord.
Se videon här

Veckans vinnare
Avslutningsvis så avslöjade Calle vem som vunnit iPhone 4S skal i vår Rumble tävling. Lyssna på #AppSnack för att se om du är en av vinnarna.

#AppSnack sänder live kl 16.00 varje måndag på AppTV.se. Du kan även lyssna på programmet som podcast via iTunes eller ladda ned det som mp3.

AppTV.se » AppSnack